Välkommen på ettårskalas!

ettårskalas

HÄSTVEDA: Det här är ingen vanlig artikel, utan en födelsedagsinbjudan. På tisdag i nästa vecka, alltså 3 mars, fyller nämligen tidningen Utgivet ett år! För att fira detta bjuder tidningen på förmiddagsfika på Servicekontoret i Hästveda och alla som har möjlighet att titta in på förmiddagen mellan 10 och 12 är hjärtligt välkomna!

Med anledning av ettårsdagen kommer ansvarig utgivare, Jeanette Thelander, att berätta om Utgivet i synnerhet, men också om pressfriheten och dess gränser i allmänhet – ett minst sagt högaktuellt ämne.

Givetvis kommer det att finnas gott om tid för frågor och diskussioner kring allt möjligt som rör journalistik och medier. De senaste upplagesiffrorna för den samlade dagspressen i Sverige kom till exempel för någon vecka sedan. Några av papperstidningarna utmärker sig på olika sätt och det kan också väcka frågor. Medieskuggan över landsbygden är ett annat hett ämne som engagerar många.

Alltså: Varmt välkommen på tisdag, för att lyssna, ställa frågor, komma med tips eller helt enkelt bara ta en förmiddagsfika i gott sällskap!

Födelsedagsfirandet är möjligt tack vare hjälp från Servicekontoret i Hästveda och Studieförbundet Vuxenskolan.

bildbyline