Börja om från början

I dag börjar en ny tideräkning för tidningen Utgivets del: Tiden efter webbhotellskraschen.  Det innebär att den här webbplatsen kommer att uppdateras med aktuella nyheter i första hand och att den har fått ett helt nytt utseende.

För dig som läsare innebär detta att dina gamla länkar och bokmärken som du angett i webbläsare, i e-posttips och på Facebook, faktiskt fungerar fortfarande. Dessa länkar går till den gamla sajten, som tills vidare kommer att ligga uppe parallellt som ett arkiv för äldre nyhetsmaterial.

Den här tidningssajten är  i allra högsta grad under uppbyggnad, jag hoppas att du har förståelse för detta. Jag bygger nu i Word Press, vilket är en helt ny – och emellanåt frustrerande – upplevelse för mig. Men jag har även upptäckt fördelar med det nya och hoppas att de ska överväga framöver, både för dig som läsare och för mig som redaktör.

En positiv nyhet  så här till att börja med är till exempel att vädret högst upp till höger på sidan nu är helt komplett med såväl vind som solens upp-och nedgång. Låt oss hoppas att det är ett tecken på att framtiden trots allt är ljus!

bildbyline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>